Idézetek

"Lehet, hogy hosszú távon a pesszimistának van igaza, de az optimista jobban érzi magát közben."

Daniel L. Reardon

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Ismét arattak az eraklinosok!
Zalaegerszegen versenyeztek kanizsai versenytáncosok

Az elmúlt hétvégén Zalaegerszegen léptek parkettre a nagykanizsai Eraklin Táncklub Egyesület táncosai. A Press Dance Tánciskolás Táncversenyen tíz páros képviselte és az Eraklint és Nagykanizsát, és szinte minden kategóriában, ahol elindultak, dobogós helyezésekkel büszkélkedhetnek.

Beküldve: 2015. április 15. 11:05

A szombati versenyen a következő eredmények születtek:
1. Koller Norbert – Varga Lilla: Junior1 standard első versenyző kategóriában 9 versenyző közül elhozta az első helyezettnek járó kupát, latin kategóriában, szintén 9 versenyző páros közül a dobogós harmadik helyezéssel büszkélkedhetnek.
2. Birkás Mihály – Darabos Anna Virág: Junior1 standard kezdő kategóriában megnyerték a versenyt, így a dobogó legfelső fokára állhattak.
3. Koller József – Berner Léna: Junior2 standard haladó és latin haladó kategóriában is a második helyen végeztek, így két ezüstéremmel tértek haza a versenyről.
4. Varga Benjamin – Hóbor Veronika rögtön az első közös versenyükön Ifjúsági standard kezdő kategóriában latinból a második helyen végeztek, standardból pedig a dobogó harmadik fokára állhattak.
5. Bíró Gergő – Bécs Fanni: Junior1 latin kategóriában a 3. helyezést érték el, míg standard kategóriában a döntőbe kerültek és a 6. helyen végeztek.
6. Zalavári Csaba- Szollár Rebeka: Felnőtt latin kezdő kategóriában a 4. helyezést érték el.
7. Buda Levente – Ruschel Petra: Junior2 standard haladó kategóriában 3. helyen végeztek, latinból pedig negyedikek lettek.
8. Orbán Olivér- Orbán Eliza: Junior2 standard kezdő kategóriában dobogós 3.helyezett lettek, latin kategóriában a népes mezőnyben a döntőbe jutottak ,és a 6. helyezést érték el.
9. Lekszikov András Zsigmond – Sipos Dorka. Junior1 standard kezdő kategóriában a döntőben az 5. helyen végeztek.
10. Angyalosi Mátyás Miklós – Illés Karolina: Junior1 standard kezdő kategóriában a döntőbe jutottak és a 4. helyen végeztek.

Az Eraklin Táncklub versenyzőinek nem sok idejük van pihenni, hiszen folyamatosan készülnek a tavasszal folyatódó a versenyszezonra. A táncosok felkészítését Lekszikov Csaba és Balassa Júlia edzők látják el.