Idézetek

"A táncban benne van kicsinyben a világ: jóság, erő, lassúság mind együtt. Az egyik ember ezt szereti, a másik azt, de nincs, kinek ne tetszenék a tánc."

Kalidásza

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - „Táncolj, mozdulj bárhol” az Eraklinnal!
Idén tíz éves a Dance Anywhere, az a nemzetközi kezdeményezés, melynek célja, hogy a világ legkülönbözőbb pontjain egy adott időpontban minél több ember táncra perdüljön. Bárki, bárhol csatlakozhat, nem kell profi táncosnak lenni, lényeg a jókedv és a tánc közösségépítő ereje!
Beküldve: 2015. április 15. 11:06

Nagykanizsán a 25 éves Eraklin Táncklub Egyesület és Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata is csatlakozik a programhoz, melynek keretein belül március 27-én (pénteken) 17:00 és 18:00 óra között az Erzsébet téren szeretettel várunk mindenkit:
Gyere csatlakozz hozzánk, táncoljunk együtt!
A tánc, amellett, hogy kiváló szórakozás, igen hatékony mozgásforma is, olyan összetett tevékenység, mely fejleszti a vizuális képességet, az egyensúlyérzéket, az izomzatot és az állóképességet. Emellett a tánc az emberek közti kapcsolatok kialakulásában, szorosabbá válásában, a közösségi élet létrejöttében játszik nagy szerepet, ugyanakkor minden korosztály számára fontos a fizikai és mentális egészség megőrzése érdekében.
Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor „táncolj, mozdulj” velünk március 27-én, pénteken 17:00 és 18:00 óra között az Erzsébet téren!