Idézetek

"Fogadd el: egyszer te vagy a galamb, máskor meg a szobor."

Scott Adams

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Hétvégi sikerek az Eraklinban
A legutóbbi hétvége sem telt tétlenül az idén 25. születésnapját ünneplő Eraklin Táncklub Egyesületben. A táncosok egyszerre két helyen is helyt álltak.
Beküldve: 2015. szeptember 3. 19:09

Míg a csapat egy része a nagykanizsai Dödölle Fesztivál harmadik napjának helyszínén, a Csónakázó-tón lépett fel, a párosok másik része, Zalaegerszegen a mérettette meg magát egy táncversenyen, ahonnan érmekkel és nagyon szép eredményekkel tértek haza. Az Eraklin TKE versenyzői a következő eredményekkel büszkélkedhetnek:

Buda Levente - Ruschel Petra páros Junior 2 E osztályban, latin kategóriában 16 pár közül sikeresen középdöntőbe táncolta magát, míg standard kategóriában a döntőbe került, és az 5. helyezést érte el.

Ruschel Krisztián - Pető Viktória páros Ifjúsági E latin kategóriában 11 páros közül az 5. helyen végeztek. Krisztiánék egy korosztállyal feljebb, a felnőttek között is kipróbálták magukat, ahol bravúros teljesítménnyel a tapasztalt felnőttek között a 4. helyezést érték el.

Gáspár György és partnernője Müller Petra Junior 2 C standard kategóriában a második helyezést érte el, így ezüstéremmel lettek gazdagabbak.

Benkő Dániel és partnernője Bognár Alexandra Junior 1 D kategóriában indultak a versenyen, és két éremmel a nyakukban fejezték eb a versenyt. Latin kategóriában 15 páros közül a 3. legjobbaknak ítélte meg őket a pontozói gárda, így az eredményhirdetésen a dobogó harmadik fokán állhattak. A fiatal táncospár első versenyén vett részt standard D kategóriában, és rögtön 6 páros közül a 2. helyezést érték el!

A táncklub tagjai a közeljövőben sem pihennek. Újult erővel folytatják a felkészülést az őszi versenyszezonra, kiváltképp az október 24-25-i nagykanizsai táncversenyekre, amelyet a házigazda, Eraklin Táncklub Egyesület szervez.

A háttérben a versenyfelkészítések mellett az egyesület edzői az ősszel induló tanfolyamok, kezdő csoportok szervezésével is sokat dolgoznak, és lázasan folynak az októberi táncversenyek előkészületei is…