Idézetek

"Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban."

Dirty Dancing c. film

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Varasdon remekeltek a kanizsai versenytáncosok
Az Eraklin Táncklub Egyesület sikerekben gazdag hétvégét tudhat maga mögött, valóságos éremesőt produkáltak a versenytáncosok. Az október 3-án, a horvátországi Varasdon megrendezett táncversenyről nagyon szép eredményekkel és rengeteg éremmel tértek haza.
Beküldve: 2015. október 5. 15:07

Az eredmények magukért beszélnek:
Horváth Gergő - Szabó Flóra a klub talán egyik legfiatalabb versenyző párosa, Gyerek1 korosztályban standard ás latin kategóriában is aranyéremmel büszkélkedhetnek.
Müller Balázs – Jáger Laura páros a Juniorok1 korosztályban standard és latin kategóriában is a második helyen végeztek, két ezüstéremmel lettek gazdagabbak.
Gáspár György és Müller Petra Junior2 standard C kategóriában a 4. helyezést érték el, latinból pedig a dobogó második fokára állhattak.
Czippán Árpád és partnernője, Szabó Kata Fanni Junior2 korosztályban a standard és a latin kategóriában is a kategória győztese lett!
Pál Bálint - Lekszikov Dóra páros a felnőtt C latin kategória a legjobbjainak bizonyultak, és az első hellyel büszkélkedhetnek.
A versenyzők és edzőik továbbra sem pihennek, máris készülnek a következő versenyekre, legközelebb a szombathelyi ISIS Open-en mérettetik meg magukat, valamint gőzerővel készülnek az október végi V. Eraklin Kupára.

A képen a következő személyek láthatók balról jobbra:
- első sor: Szabó Flóra, Horváth Gergő
- második sor: Szabó Kata Fanni, Jáger Laura, Müller Balázs
- harmadik (hátulsó) sor: Lekszikov Csaba, (edző) Czippán Árpád, Müller Petra, Gáspár György, Lekszikov Dóra, Pál Bálint.