Idézetek

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz."

Wayne Dyer

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Folytatódnak a Táncos Teadélutánok az Eraklinnál!
Október 11-én már a hatodik alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, folytatva azt a nagy sikerű kezdeményezést, mely kulturált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt.
Beküldve: 2015. október 5. 15:09

Akik már ellátogattak hozzánk, megtapasztalhatták, hogy táncklubunk miként éleszti újjá a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően valósítottuk meg, egy biztos, hogy mindenki nagyon jól érezte magát.
Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, mint minden alkalommal, 16:30-tól most is lehetőség nyílik a társastánctanulásra, ezen az őszi vasárnapon Slow Foxot fogunk tanítani az érdeklődőknek.
A Vasárnapi Teadélután 16:00 -19:00 óráig tart az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u.1. szám alatti tánctermében. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Eraklin Táncklub Egyesület