Idézetek

"Nem próbálok másoknál jobban táncolni. Csak magamnál jobban."

Mikhail Baryshnikov

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Kezdő iskolás csoport
Kedves Anyukák, kedves Apukák!
Melyik szülő nem lenne büszke gyermekére, aki már kiskorában is ÁMULATBA TUD EJTENI EMBEREKET TÁNCTUDÁSÁVAL?

Beküldve: 2016. január 10. 21:39

Nézzék meg, hogy a táncos fiúk milyen SZÉP TESTTARTÁSSAL rendelkeznek, és már gyerekkorban is képesek megtáncoltatni a lányokat, és a lányok milyen elbűvölően, kecsesen mozognak! Felnőtt korukra ezek a fiúk magabiztos, jó kiállású férfiakká érnek, a kislányokból pedig elegáns, nőies hölgyek válnak, akik nem csak a táncparketten fognak magabiztosan fellépni. LÁSSUK BE, A HÖLGYEK ODAVANNAK A TÁNCOS FÉRFIAKÉRT, AZ URAK PEDIG ŐRÜLTEN RAJONGANAK A TÁNCOS HÖLGYEKÉRT!
Adják meg a lehetőséget gyermeküknek, hogy kipróbálják ezt a csodálatos műfajt, és akár egy életre szóló útravalóval gazdagodjanak. A több, mint 25 ÉVES ERAKLIN TÁNCKLUB NAGYKANIZSA BELVÁROSÁBAN egy nagyszerű közösséggel és sok szeretettel várja a gyerekeket!
Egyesületünk saját, speciális tánctermekkel, kellemes, családias klubhelyiséggel és SZAKKÉPZETT VERSENYTÁNC EDZŐKKEL rendelkezik. A nagykanizsai tanárok mellett, a munkánkat hazai és külföldi top trénerek is segítik. Nálunk a gyermekek az első órától fogva már versenytáncot tanulnak. A z Eraklin Táncklub tagjaival folyamatosan találkozhatunk a médiában, a város meghatározó eseményeire meghívást kapnak, illetve a klub által szervezett városi és országos szintű programok fontos résztvevői. Az Eraklin Táncklub Egyesület elismertségét többek között az is bizonyítja, hogy 2015-ben az Év civil szervezete címet is megkapta.
Próbálják ki táncóráinkat KEZDŐ vagy HALADÓ csoportjainkban, NÁLUNK AZ ELSŐ HÓNAP INGYENES,(mely semmi kötelezettséggel nem jár), azt követően havonta maximum 4.000 forintos tagdíjunk van, amely magában foglalja a heti 2, vagy akár 4 edzésen való részvételt.
JELENTKEZZENEK ÉS HOZZÁK EL GYERMEKÜKET AZ ERAKLIN TÁNCKLUBBA!
www.eraklintancklub.hu
eraklintancklub(kukac)gmail.com
06 20 5300 650
Nagykanizsa, Ady u.1.