Idézetek

"Fogadd el: egyszer te vagy a galamb, máskor meg a szobor."

Scott Adams

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Kezdje az újévet tánccal!
Újra indulnak a Táncos Teadélutánok az Eraklinnál!
Beküldve: 2016. január 10. 21:42

Január 17-én az újévben első alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, folytatva azt a kezdeményezést, mely kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt vagy csak egy kellemes délutánt szeretnének eltölteni.
Akik már ellátogattak hozzánk, megtapasztalhatták, hogy táncklubunk miként éleszti újjá a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően valósítottuk meg, egy biztos, hogy mindenki nagyon jól érezte magát.
Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, mint minden alkalommal, 16:30-tól most is lehetőség nyílik a társastánctanulásra, ezen a téli vasárnapon bővebben az Angol keringővel ismerkedhetnek meg a táncolni vágyók.
A Vasárnapi Teadélután 16:00 -19:00 óráig tart az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u.1. szám alatti tánctermében. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja.
Töltsön velünk egy kellemes vasárnap estét egy remek társaságban, jobbnál jobb zenékkel és finom teákkal!
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Eraklin Táncklub Egyesület