Idézetek

"Lehet, hogy hosszú távon a pesszimistának van igaza, de az optimista jobban érzi magát közben."

Daniel L. Reardon

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Folytatódnak a Táncos Teadélutánok az Eraklinnál!
Február 21-én én az újévben második alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, folytatva azt a kezdeményezést, mely kulturált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt vagy csak egy kellemes délutánt szeretnének eltölteni.
Beküldve: 2016. február 17. 23:49

Akik már ellátogattak hozzánk, megtapasztalhatták, hogy táncklubunk miként éleszti újjá a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően valósítottuk meg, egy biztos, hogy mindenki nagyon jól érezte magát.
Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, mint minden alkalommal, 16:30-tól most is lehetőség nyílik a társastánctanulásra, ezen a vasárnapon bővebben a Cha-cha-cha-val ismerkedhetnek meg a táncolni vágyók.
A Vasárnapi Teadélután 16:00 -19:00 óráig tart az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u.1. szám alatti tánctermében. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja.
Töltsön velünk egy kellemes vasárnap estét egy remek társaságban, jobbnál jobb zenékkel és finom teákkal!:)
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Eraklin Táncklub Egyesület