Idézetek

"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény?"

Üvegtigris

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Márciusban is Táncos Teadélután az Eraklinnál!
Március 20-án, idén már harmadik alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, folytatva azt a kezdeményezést, mely kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt vagy csak egy kellemes délutánt szeretnének eltölteni.
Beküldve: 2016. március 17. 10:37

Akik már ellátogattak hozzánk, megtapasztalhatták, hogy táncklubunk miként éleszti újjá a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően valósítottuk meg, egy biztos, hogy mindenki nagyon jól érezte magát.
Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, mint minden alkalommal, 16:30-tól most is lehetőség nyílik a társastánctanulásra, ezen a vasárnapon bővebben a karneválok táncával, a vérpezsdítő Sambával ismerkedhetnek meg a táncolni vágyók.
A Vasárnapi Teadélután 16:00 -19:00 óráig tart az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u.1. szám alatti tánctermében. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja.
Töltsön velünk egy kellemes vasárnap estét egy remek társaságban, jobbnál jobb zenékkel és finom teákkal! :)
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Eraklin Táncklub Egyesület