Idézetek

"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény?"

Üvegtigris

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Tánc Világnapja - Krizbai Teca
Krizbai Teca, 20 éves vak lány vagyok. Nagyon korán, 6 hónapra születtem, emiatt nem fejlődött ki a retinám, ezért élem szemem világa nélkül az életemet, de így is boldog, és kiegyensúlyozott vagyok, hiszen szüleim úgy neveltek, mint egy látó embert, s megmutatták, így is élhetek teljes életet.
Beküldve: 2016. április 7. 10:47

Mind az általános iskolát, mind pedig a gimnáziumot látó gyerekek között végeztem el. Jelenleg az ELTE pszichológia szakán folytatom tanulmányaimat, ahol nagyon jól érzem magam, tanácsadás pszichológus szeretnék lenni.
A zene már egészen kiskorom óta közel áll hozzám, ugyanis szüleim rengeteg gyönyöru dallamot mutattak nekem, mondhatni "szerelem " alakult ki elso látásra köztem, és a zene között. 10 éves korom óta járok fellépésekre, s mindig is vágytam arra, hogy egy egész országnak megmutathassam magam. 2011-ben, a Csillag születik tehetségkutató verseny döntojéig meneteltem, melyen a legjobb noi hang címet nyertem el, és ez óriási örömmel, és büszkeséggel tölt el, hisz teljesült egy régi nagy álmom: megismert egy ország, és azóta is járok fellépni. A mai napig az egyetem mellett folytatom az éneklést, sokat gyakorlok, dalokat írok, hangszerelek, szöveg nélküli zongoradarabokat komponálok. A zene ad erot mindennapjaimhoz, betölti a szürke hétköznapokat. Ha a pszichológusi pályára kerülök, akkor sem fogom abbahagyni, hiszen számomra az éneklés nem munka, hanem a teljes kikapcsolódást, és önfeledt szórakozást jelenti. Találkozzunk Nagykanizsán, a Város Napi rendezvénysorozaton, május 1-jén a Tánc Világnapján!