Idézetek

"Ha a táncunkat nézed, a szívünk szavait hallod."


Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Szeptembertől újra Eraklin Fonyódon!
A fonyódi lakosság már biztosan találkozott valamely nyári rendezvényen az Eraklin Táncklubbal, hiszen a nagy múltú táncklub tagjai idén nyáron több alaklommal is színvonalas produkciókkal szórakoztatta a balatoni közönséget.
Beküldve: 2016. augusztus 31. 11:37

A 26 éves múlttal rendelkező Eraklin Táncklub Egyesület szeptembertől folytatja tevékenységét Fonyód város kulturális és sportéletének aktív résztvevőjeként. A versenytáncra szakosodott nagykanizsai klub célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse a társastáncot és bemutatókkal, rendezvényekkel színesítse a régió életét.

A táncklubba ellátogatók először elsajátítják az 5 latin (samba, cha-cha, rumba, jive, paso doble) és az öt standard tánc (angolkeringő, bécsi keringő, tangó, slow fox, quick step) alap ritmusait és alaplépéseit, majd szorgalmas gyakorlás által magas szintre emelhetik tánctudásukat. Akiben ott a fejlődés lehetősége és a kitartás, a tánc iránti vágy, az kipróbálhatja magát bemutatókon és versenyeken is.

Az Eraklin Táncklub várja a kezdők vagy akár már tanult táncosok jelentkezését szeptemberben induló csoportjaiba! Az órák kedden és csütörtökönként lesznek megtartva a Fonyódi Kulturális Központ Színháztermében. (8640 Fonyód, Ady Endre u. 17.)

Szeptember 29-én (csütörtökön) 18:30-20:00 óráig egy nyílt óra keretében minden érdeklődő megtekintheti az edzéseket, illetve akik kedvet kap, részt is vehet az órán! :)

A fonyódi csoportok indulásáról, illetve az Eraklin Táncklubról tájékozódhatnak a www.eraklintancklub.hu weboldalon, e-mailen: eraklintancklub{kukac}gmail.com, illetve telefonon: Lekszikov Csaba: +36 20 5300 650.