Idézetek

"Művészetből nem lehet megélni. A művészettel csak elviselhetőbbé lehet tenni az életet. A művészet, akármilyen jól vagy rosszul csinálja valaki, a lelket táplálja, az Isten szerelmére! Énekeljünk a tus alatt! Táncoljunk a rádió mellett! Meséljünk történeteket. Írjunk verset, akár rossz verset is a barátainknak. Csináljuk olyan jól, amilyen jól csak tudjuk. Csodálatos jutalomban lesz részünk. Alkotni fogunk valamit."

Kurt Vonnegut

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - JÓGA AZ ERAKLIN TÁNCKLUBBAN!
Táncklubunk októbertől új lehetőséget kínál mindazok számára, akik a kimerítő, stresszes hétköznapokban tényleges kikapcsolódásra vágynak, hogy testük és lelkük felfrissüljön, megújuljon.
Beküldve: 2016. október 10. 16:27

Egyesületünk magas szintű tevékenysége és garantált minősége már ismert Nagykanizsán és környékén, jóga óráink is ugyanezen a magas színvonalon zajlanak szakképzett, okleveles jógaoktató segítségével.
A jóga célja, hogy testi-lelki-mentális szinten fejlődjünk, és e területek harmóniában egyesüljenek.
A jóga gyakorlása többféle pozitív hatást fejt ki testi-lelki-mentális szinten egyaránt. Fizikai szinten sok betegség hatását enyhíthetjük, vagy megszüntethetjük, de jótékonyan hatnak a belső szervekre, harmonizálják azok működését, és pozitívan befolyásolják az egész test működését. A jóga segítségével megtanulhatunk befelé figyelni, önmagunkat, személyiségünket megismerni, szembesülni gondolatainkkal, vágyainkkal, érzéseinkkel, hibáinkkal, erényeinkkel.
A foglalkozás nem tanfolyam jellegű, bárki, bármikor bekapcsolódhat életkortól és tudásszinttől függetlenül. Egyszerű, mindenki által végezhető gyakorlatokkal kezdődő, fokozatosan nehezedő módszer szerint haladunk, mely a klasszikus jógagyakorlatokra épül, és több szintből álló komplex rendszert alkot.
Az órák kellemes, csendes, tágas környezetben, meghitt nyugalomban telnek, Hack Anikó, a Magyar Jóga Akadémia okleveles jógaoktatójának vezetésével.
Az első órán való részvétel mindenki számára INGYENES!
Egy foglalkozás ára (1x 90 perc): 1500 forint
Bérlet (5 x 90 perc): 6000 forint
Az órákhoz kényelmes ruházat, jóga szőnyeg (polifoam) szükséges, valamint egy pléd, vagy takaró a relaxációhoz!

Az órák időpontjai:
Kedd: 19:00-20:30
Csütörtök: 17:00-18:30

Az első foglalkozás időpontja: október 18. (kedd).
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Elérhetőség, további információk:
Eraklin Táncklub Egyesület
8800 Nagykanizsa, Ady u.1.
Hack Anikó: + 36 70 701 6024
eraklintancklub{kukac}gmail.com