Idézetek

"Ne bánd, a holnap mit hoz; akármire ébreszt a sors, vedd tiszta haszonnak; és ne vesd meg, ne kerüld, barátom, a szerelem gyönyörét s a táncot."

Horatius

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Híreink - Teadélután a társastánc jegyében
Az Eraklin Táncklub Egyesület kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt. Táncklubunk szeretné feléleszteni a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak.
Beküldve: 2015. április 15. 11:05

Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően szeretnénk megvalósítani, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, a teadélutánokon lehetőség nyílik társastánctanulásra is. :)
A Vasárnapi Teadélutánok 16:00 - 19:00 óráig tartanak az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u. 1. szám alatti tánctermében. Az első Teadélutánra március 1-jén kerül sor, melyet a későbbiekben havi rendszerességgel szeretnénk megismételni. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja.