Idézetek

"Úgy kell énekelned, hogy ne érdekeljen, kapsz-e érte pénzt. Úgy kell szeretned, mintha sosem bántanának. Úgy kell táncolnod, mintha senki sem figyelne. Szívedből kell jönnie, ha azt akarod, hogy jó legyen."

Andrew Matthews

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Táncos Teadélután
Teadélután a társastánc jegyében

Az Eraklin Táncklub Egyesület kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt. Táncklubunk szeretné feléleszteni a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően szeretnénk megvalósítani, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, a teadélutánokon lehetőség nyílik társastánctanulásra is:). A Vasárnapi Teadélutánok 16:00-19:00 óráig tartanak az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u.1. szám alatti tánctermében. Az első Teadélutánra március 1-jén kerül sor, melyet a későbbiekben havi rendszerességgel szeretnénk megismételni. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja.
Ingyenes Táncos Teadélután a Kiskastélyban!

Május 31-én (vasárnap) már negyedik alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, mely kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt. Ez alkalommal a Teadélután egy különleges helyszínen, a Kiskastélyban kerül megrendezésre, melynek patinás, elegáns hangulata még inkább felidézi majd a korabeli teadélutánok hangulatát. Akik már ellátogattak hozzánk, megtapasztalhatták, hogy táncklubunk miként éleszti újjá a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően valósítottuk meg, egy biztos, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, 16:30-tól most is lehetőség nyílik a társastánctanulásra, ezen a vasárnapon bővebben a bálok hagyományos, elegáns nyitótáncával, a Bécsi keringővel ismerkedhetnek meg a táncolni vágyók.A negyedik Vasárnapi Teadélután 16:00 -19:00 óráig tart a Képzőművészetek Házában, a Kiskastély Erzsébet tér 14-15. szám alatti épületében. A Teadélutánon most ingyenesen részt vehetnek az érdeklődők! Sok szeretettel és finom teákkal várunk mindenkit!
Ismét Táncos Teadélután az Eraklinnál

Április 19-én már harmadik alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, mely kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt. Akik már ellátogattak hozzánk, megtapasztalhatták, hogy táncklubunk miként éleszti újjá a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően valósítottuk meg, egy biztos, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, 16:30-tól most is lehetőség nyílik a társastánctanulásra, ezen a vasárnapon bővebben a Tangóval ismerkedhetnek meg a táncolni vágyók. A harmadik Vasárnapi Teadélután 16:00 -19:00 óráig tart az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u.1. szám alatti tánctermében. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja.
Ismét Táncos Teadélután az Eraklinnál

A nagy érdeklődésre való tekintettel március 22-én, már második alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, mely kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt. Akik már ellátogattak hozzánk, megtapasztalhatták, hogy táncklubunk miként éleszti újjá a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően valósítottuk meg, egy biztos, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, 16:30-tól most is lehetőség nyílik a társastánctanulásra, ezen a vasárnapon bővebben a latin-amerikai Cha-cha-chá-val ismerkedhetnek meg a táncolni vágyók. A második Vasárnapi Teadélután 16:00 -19:00 óráig tart az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u.1. szám alatti tánctermében, melyre március 22-én kerül sor. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja. A teadélutánokat a következő hónapokban is szeretnénk megismételni.
Teadélután a társastánc jegyében

Az Eraklin Táncklub Egyesület kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt. Táncklubunk szeretné feléleszteni a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak. Mindezeket a mai kor igényeinek megfelelően szeretnénk megvalósítani, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Senki nem várja el az idelátogatótól, hogy a táncparkett ördöge legyen, a teadélutánokon lehetőség nyílik társastánctanulásra is:). A Vasárnapi Teadélutánok 16:00 -19:00 óráig tartanak az Eraklin Táncklub Egyesület Ady u.1. szám alatti tánctermében. Az első Teadélutánra március 1-jén kerül sor, melyet a későbbiekben havi rendszerességgel szeretnénk megismételni. Az 500 Ft-os belépőjegy a táncterem használatát, korlátlan teafogyasztást és a táncoktatást is magában foglalja.